България Ер започва продажбата на самолетни билети по интернет

Сетила мара да се побара, ама да и е простено заради запека, който е перманентен за всяка държавна структура…
————————————————————
България Ер стартира нова услуга, с която пътниците ще могат да купуват билето по интернет. Клиентите на авиопревозвача ще имат възможност сами да направят резервация и да купят билет за желаното пътуване с директните полети на компанията, съобщиха от България Ер.

Плащането на билетите ще се извър?ва с български дебитни карти, регистрирани в ePay.bg. В близко бъдеще ще е възможно и плащане с кредитни карти Visa и Мaster Card/ Eurocard. Партньор по проекта е Първа ?нвестиционна банка, която осигурява обработката на разплащанията с карти.

Потвърждение за направена резервация и издаден билет ще се получава по електронна поща на посочен от клиента електронен адрес.

Новата услуга се извър?ва през системата Амадеус, като вграденият модул e-Travel Planitgo се използва в повече от 50 авиокомпании в света.

?нтересът на пътниците към купуване на билет по интернет е много голям. Анкета на България Ер сред пътници от България показва, че над 85% от пътуващите са готови да си купят билет онлайн. Скептиците са едва 4%.

Investor.bg

This entry was posted in Internet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply