Повече от седмица обратно в реалността

Още на 4 Май се върнах в България, но не ми се бе отдала възможност да е спокойно около мен, че да съм в настроение да пи?а в блога си. Точно 30 дни продължи ?ляенето ми из Европа и Северен Мароко, като през цялото време си останах на импровизация къде, кога и к’во може да се види. От цялото пъте?ествие включващо Югославия, Швейцария, Франция, ?спания, Мароко, Германия, Чехия, Унгария и Македония най-впечатляващо бе в Мароко, ?спания и Македония. В Мароко тръпката от попадането в един ала-1001 нощи свят; ?спания с красотата в южната област Андалусия и Македония, като местенце, където усещането за първичност и беднотия в столицата Скопие са в паралел с действителността в Северо-западна България. В търсене съм на готов фото-блогинг софтуер, с който да публикувам снимки от последното си пъте?ествие с придружаващи ги по-описателни коментари.
Ако някой може да ми препоръча изпитан подобен фото-блогинг софтуер, ще се радвам да остави повечко информация в коментар към темата.

Inter-railing rulez! :-)

This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

2 Responses to Повече от седмица обратно в реалността

  1. eternidad says:

    S netyrpenie chakam snimki i komentari ;-)

  2. Надя says:

    Не съм виждала фото-блогинг софтуер, но доколкото забелязвам ползва? wordpress което означава, че може? да си закача? по колкото си иска? снимки към всяка статия.
    ? много бих се радвала да видя повечко снимков материал от пъте?ествията ти :)

    P.S. страхотен блог! поздравления!

Leave a Reply