Нов фирмен офис за Wisdom.bg

От както напуснах университета се занимавам с развиването на бизнеса ни с онлайн услуги, от края на 2004г. За целия този период оперираме в т.н. stealth-mode в “гаражни” условия – жилището си превърнах в щаб-квартира за всичките ни бизнес операции. С растежа ни изниква и необходимостта за формализиране на работната атмосфера, за да се справим с изграждането на цялостната бизнес и работна инфраструктура, без която растежа на компанията е обречен извън мащабите на средно-малка фирмичка.
От днес, официално в сила влиза договора ни за наем на нов офис, необзаведен офис-апартамент от 120кв. м. в супер-центъра на Пловдив, със страхотни комуникации във всички посоки – от едната ни страна е главната пе?еходна улица, а от другата основната пътна артерия на града – бул. Цар Борис III.
Тепърва ще чертаем как си представяме обзаведен офиса, за да го превърнем в желано място за работа. ?два краят на дните, в които ставам ро?аляв след 10 часа мечи сън и веднага се паркирам на работното си място, на метър разстояние от леглото :-)

This entry was posted in Personal. Bookmark the permalink.

Comments are closed.