Проект 681

Сайт за зараждащата се будна младеж с българско самосъзнание извън пределите на България… проект681 за повече информация.

“…”Политиката е мръсна работа, а българската политика е най-мръсна”. Това е преобладаващото мнение сред българите, както в България, така и по целият свят. За нас, живеещите в чужбина българи, икономическите проблеми и сблъсъците с българската политическа реалност са по-далечни или част от миналото. Поне така се опитваме да оправдаем пред себе си незаинтересоваността ни от развитието на политическите процеси в България. Те са нечий „друг” проблем вече. Ежедневието там, където живеем, ни предлага достатъчно предизвикателства и удовлетворение от постигнатото.

? наистина е трудно човек да намери стимул да се включи по-активно в българският политически живот.

Това, за което много малко от нас си дават сметка е, че ре?енията на политическите кръгове в България имат влияние не само върху на?ите сънародници там, но и върху нас. В България, както казва?е един мой приятел, всеки един лост е политически – независимо дали става въпрос за икономика, образование или дори спорт. Повечето от нас са имали възможност да се убедят в правотата на тези думи. …”

This entry was posted in Internet, Politics. Bookmark the permalink.

Leave a Reply