Съвети как да отворите кутията на Пандора :-)

За 1 месец в САЩ (18.3 – 20.4.200) се радвах на всевъзможни блага и “продоволствия”, срещи със стари приятели и запознаванства с нови такива, но ако има нещо което ужасно ми липсва обратно в БГ то е достъпа до pandora.com :-)
? преди съм споделял моите лудите почитания към пичовете създали тази уникална онлайн услуга, за персонализирана музика. Дебелите тюфлеци от муз. компании са ги прекър?или с условията си за royalty payments и за съжаление сайта е недостъпен извън САЩ. По закон божи на всяко действие има противодействие и са се намерили добри хорица, които да намерят заобикаляне на ограничението, макар и не за съвсем начинаещи. Факта, че ползва? pandora.com вече те поставя в друга лига на ?нтернет потребителите (нещо като онлайн отворко), така че съветите които ще последват ще са приложими и разбираеми за случайно попадналите фенове в моето блогче.
Всичко на всичко ми отне 4-5мин. да се оправя с патърдията в инструкциите и да подкарам успе?но музикалната кутия на pandora.com!

Ето го и сайтчето с всички инструкции и софтуера, който да си свалите: http://openpandora.blogspot.com/2007/06/complete-guide-for-using-openpandora.html – четете внимателно, че си има тънкости. Не случайно се споменава само IE за настройки на проксито – софтуера, който сваляте след това работи с прокси-настройките на IE.

Волюмето на мах, съседите на нож, а аз отново мега-гига-петабита хепи. Да живее ?нтернетЪ и хипарите в него!

This entry was posted in Usefull links and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply