“От другата страна”

В мрачния и дъждовен неделник се доверих на Топ 250 класацията на imdb, за кой филм да гледам тази вечер, като търсих филма да е продуциран най-рано от 2000г. насам, иначе ?ансовете да бъде намерем по торентите спада драстично.
Хвана ми окото “The Departed” от 2004г. и без много да се зачитам се доверих на “?нтелигентността на тълпите” изразена под оценка 8.6 от 10, което при голям обем гласове обикновено изолира всички частни случаи на крайно разочаровани и крайно екзалтирани фенове.
Потърсих го в актуалната за географските ни ?ирини торент-търсачка – замунда.нет и за по-малко от 20мин. е свален! ?деята на торентите е наистина страхотна, но за тях друг път…

Целта на този пост е да “увековеча” в дебрите на ?нтернет страхотното ми възхищение от сценария, главните герои и режисюрата! Чак след края на филма разбирам, че режисьор е Мартин Скорсезе, което би ми повлияло на трезвата оценка ако знаех преди да го гледам, именно защото се възхищавам на страхотния му киномайсторлък! Главните роли са възложени на редица дне?ни звездни величия, като Джак Никълсън, Леонардо ДиКаприо, Мат Деймън и др.

Начина на протичане на събитията е изключително драматичен и изненадващ; на моменти се чувства? излъган, че филмът ще приключи без happy end, което никак не се връзва с неписаните правила на холивудското кино. Всичко си идва на мястото по много елегантен начин, но за да разберете за какво става въпрос… гледайте филма, ще ви възбуди сетивата!

This entry was posted in Movies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply