Life is beatifull, Life is a miracle

Тази пролет, се хващам почти през ден да се възхищавам на страхотното време в Пловдив. Навън отново е страхотна пролетна вечер – вали силно, носи се свеж въздух навсякъде, а температурата е ок. 17C, идеална за доброто физическо разположение на ума и тялото :-)
За нищо на света не бих заменил пролетното време в България, а тази година, струва ми се, то е изключително приятно още от началото на март месец. Всеки ден се събуждам под звуците на лястовички и врабчета, пищна зеленина пред блока и Слънце, толкова лъчезарно, че всичко докоснато от него изглежда, като оцветено в най-меките пастелни цветове. Ах, какъв балсам за ду?ата е да излеза сутрин на терасата, със свити очи с/у Слънцето, дълбоко вди?вайки от аромата и звуците на пролетната утрин.

Тази пролет, дали заради узряването ми, като отговорна личност, преди всичко към хората, с които работя, разумът ми надделя над чистия ентусиазъм и импулсивни пориви за нещо първично – като да зарежа всичко и да се скитам по тази на?а голяма Земя. Засега само отлагам необходимата ми доза пъте?естване за есента, когато ще тръгна по древния път на коприната, къде с влакове, къде с бусове, къде с каруци до контрастна и цветна ?ндия.

Раят е тук, в България. Наслаждавайте му се с пълни ?епи!

This entry was posted in Thoughts. Bookmark the permalink.

Comments are closed.